• Nederlands
Uitgebreid zoeken
HomeBetaal informatieGastenboekSitemapContact Voorwaarden
Home arrow Voorwaarden
Download omgeving
Categorieën
Armbanden Oorbellen Ringen Ketting & hanger Sets Studs Geschenkdoosjes Mannen Pandora beads Clip charms Specials Dangle Fimo bangles Swarovski elements 925 Sterling silver 925 Charms 925 Dangles Bestelsnel
Inloggen
Geen account? Registreren
Wachtwoord vergeten?
Voorwaarden PDF Afdrukken E-mail

 

De producten van Venezian zijn exclusief en uniek vervaardigd. Wij stellen een goede relatie met onze klanten op prijs. Daarom maken we ook graag duidelijke afspraken. Deze afspraken zijn vastgelegd in de algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u sluit met venezian.nl door te bestellen, geeft u tevens aan dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden.
Alle prijzen zijn in euro's en inclusief BTW.

Voor de verzending binnen en buiten Nederland brengen wij de daarvoor noodzakelijke verzendkosten in rekening.

Na een bestelling ontvangt u direct een bevestiging per e-mail met het bestellingoverzicht,ordernummer en de totale kosten.

Bestellingen worden na ontvangst van betaling binnen 4 werkdagen verzonden.

Wanneer er in het geval van vooruitbetaling binnen 5 werkdagen geen betaling is ontvangen zijn wij genoodzaakt de bestelling te annuleren.

Wij doen ons best om de website up-to-date te houden. Het kan echter voorkomen dat er onverhoopt een sieraad niet meer leverbaar is. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht het artikel desondanks niet aan uw verwachtingen voldoen, dan dient u binnen 5 dagen na ontvangst van de bestelling per e-mail contact met ons op te nemen. Wij zullen een eventueel probleem zo spoedig mogelijk proberen op te lossen. Mocht de oplossing niet aan de verwachting voldoen dan mag u de bestelling zonder extra kosten annuleren. Deze garantie vervalt wanneer getracht is zelf een gebrek te herstellen.

Venezian kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door ons verkochte producten.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook die het gevolg is van deze internetsite en/of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie uit deze site.

Venezian kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verkleuren of slijten van het metaal van de artikelen, noch voor andere gebreken die tijdens het normale gebruik van het artikel kunnen optreden.


 
De beste aanbiedingen!
Violet cz bracelet
euro 11,95 (incl. 19% btw)
Rechthoek geslepen cz
Meer informatie...
Egyptische bangle
euro 6,95 (incl. 19% btw)
Gevlochten armband
Meer informatie...
Armband Twistcap
euro 4,95 (incl. 19% btw)

Meer informatie...
Bekijk producten
Armband
Armband
euro 10,50


Imperial champagne2
Imperial champagne2
euro 19,95


Smiley hanger
Smiley hanger
euro 24,95


Fleurig setje 8
Fleurig setje 8
euro 6,95


Ovale violet stud
Ovale violet stud
euro 5,95


Nieuwste product
Spacer
Spacer
euro 2,50

Tell a Friend
Vertel anderen over deze webshop!
Nieuwsbrief
Schrijf u hier in op op onze nieuwsbrief!
Categorie Nieuwsbrief
Oktober news
November
Valentijnsdag !


Ontvang HTML?